Böcker om fastigheter

Här kan du hitta fastighetsböcker som ger dig kunskap om hur man investerar i fastigheter och vad man ska tänka på som fastighetsägare. Böckerna ger tips och guider på hur du värderar och köper fastigheter till hur du förvaltar dem.

Fastighetsägarens handbokFastighetsägarens handbok
En praktisk handbok för dig som är fastighetsägare eller vill bli det. Täcker områden som juridik, teknik, ekonomi och miljö.
Köp boken här
Fastighetsägarens ansvarFastighetsägarens ansvar
Boken handlar om de lagar och regler som du omfattas av som hyresvärd och fastighetsägare.
Köp boken här
FastighetsvärderingFastighetsvärdering
Fastighetsvärdering förr, nu och i framtiden. Vad kan vi lära oss av historien när vi värderar fastigheter i framtiden?
Köp boken här
The ABCs of Real Estate InvestingThe ABCs of Real Estate Investing
Boken handlar om hur du blir rik på fastigheter och hur du ska tänka på kassaflödet från fastigheter.
Köp boken här
The Book on Rental Property InvestingThe Book on Rental Property Investing
En detaljerad bok om hur du köper fastigheter steg för steg. Författaren är själv fastighetsinvesterare och flippar hus.
Köp boken här
The Millionaire Real Estate InvestorThe Millionaire Real Estate Investor
En bok om hur du utvecklar rätt tankesätt kring fastigheter. Även tips på hur du skaffar dig ett team bakom fastigheterna du köper och praktiska modeller för att köpa och förvalta fastigheter.
Köp boken här
The Advanced Guide to Real Estate InvestingThe Advanced Guide to Real Estate Investing
Boken handlar om hur du identifierar bra fastighetsaffärer och hur du gör rätt beräkningar på framtida kassaflöde från fastigheter.
Köp boken här
Long-Distance Real Estate InvestingLong-Distance Real Estate Investing
Boken handlar om hur du lär dig investera i fastigheter på långa avstånd. Läget är ju allt i fastigheter så läs om hur andra har gjort för att lyckas bygga upp fastighetsbolag på avstånd.
Köp boken här
The Real Book of Real EstateThe Real Book of Real Estate
Författaren av Rich dad, Poor dad har skrivit en bok om hur han investerar i fastigheter. Boken handlar om hur du värderar fastigheter, hur du skaffar finansiering, minskar skatt och skyddar dina fastigheter.
Köp boken här

Böcker om hur man investerar i fastigheter

Böcker är viktigt för att skaffa dig den teoretiska kunskapen som krävs för att framgångsrikt investera i fastigheter. Fastighetsinvesteringar omfattas av mycket juridik med skyldigheter och ansvar. Det handlar också mycket om finansiering och bankkontakter, därför är det viktigt att du kan visa din bank att du har kunskap om fastigheter.

De bästa fastighetsböckerna är de som är praktiska och skrivna av fastighetsinvesterare som själva byggt upp bolag med stora fastighetsinnehav. Deras kunskap är värd mycket mer då de kan dela med sig av sina misstag så att du slipper göra dem.

Genom att läsa böcker kan du förbättra dina chanser till lyckade fastighetsköp. Enligt många experter krävs det 10 000 timmar inom fastigheter för att bli en expert och veta vad du gör. Så att börja läsa böcker om fastigheter nu är en bra idé. För att bli en duktig investerare i fastigheter krävs det nya insikter, idéer och inspiration för att komma igång. Sen är det bara att ge sig ut på marknaden och omsätta kunskapen i praktiken. Den bästa skolan är när du kombinerar teori och praktisk erfarenhet.